Hoveniersbedrijf Smits Groen

 

 


Corné Smits:
Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest binnen “Hoveniersbedrijf Burghout”, waar ik veel heb mogen leren en ben gegroeid tot een hovenier die zijn vak verstaat, is per 2 September 2019 de officiële overname van hoveniersbedrijf “Burghout” naar hoveniersbedrijf “Smits Groen” een feit. Met veel enthousiasme en professionaliteit zet ik samen met mijn partner Joyce Kampers het bedrijf voort en hopen wij er samen met u een succes van te maken!     

Onmisbaar binnen “Smits Groen” is Sjaak Schreuders 33 jaar ervaring in het hoveniers vak en een gewaardeerde collega.
De basis van ons bedrijf ligt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor de particulier, maar ook voor
bedrijven en (overheid )-instellingen. Meer groen, meer leven en ‘eetbare’ tuinen zijn in deze tijden onmisbaar.
 
Smits Groen is een  nieuw, verfrissend, duurzaam en modern eigentijds bedrijf!

Hoveniersbedrijf Smits Groen

Corné Smits:
Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest binnen “Hoveniersbedrijf Burghout” waar ik veel heb mogen leren en ben gegroeid tot een hovenier die zijn vak verstaat is per 2 September 2019 de officiële overname van hoveniersbedrijf “Burghout” naar hoveniersbedrijf “Smits Groen” een feit. Met veel enthousiasme en professionaliteit zet ik samen met mijn partner Joyce Kampers het bedrijf voort en hopen wij er samen met u een succes van te maken!     
           
Onmisbaar binnen “Smits Groen” is Sjaak Schreuders 33 jaar ervaring in het hoveniers vak en een gewaardeerde collega. 

De basis van ons bedrijf ligt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor de particulier, maar ook voor bedrijven en (overheid )-instellingen. Meer groen, meer leven en ‘eetbare’ tuinen zijn in deze tijden onmisbaar.

Smits Groen is een  nieuw, verfrissend, duurzaam, en modern eigentijds bedrijf!

 

Smits Groenwil een maximale bijdrage leveren aan het welbevinden van haar klanten. Wij begrijpen als geen ander wat een tuin en groen kan betekenen voor mensen”

“ Natuur, Tuinen en Groen dragen bij aan het welzijn van mensen. Het geeft rust, ontspanning, plezier en zuurstof. Dit gevoel vormt het uitgangspunt voor ons handelen.”

Smits Groen Werknemers

Mogen wij u de werknemers van Smits Groen voorstellen:


Corne Smits & Joyce Kampers

Thijmen Ligter

Sjaak Schreuders